Visit my YouTube channel here.

Love in a Buff (2012)

love in a buff

Cherie og Jimmy har nå blitt et par, men etter en stund så slår de opp og finner nye partnere. Men de har fremdeles følelser for hverandre, noe som selvfølgelig skaper problemer.

Love in a Buff er oppfølgeren til den sjarmerende Love in a Puff, og som i den første filmen er Love in a Buff er regissert av en av de beste regissørene som jobber i Hong Kong om dagen, Ho-Cheung Pang. Jeg likte virkelig den første filmen, det var en sjarmerende film og det var interessant å se hvordan historien ville ende.

Mitt problem med Love in a Buff er at den er for alvorlig. Kjærlighet gjør vondt, og kjærligheten gjør virkelig vondt for karakterene i Love in a Buff. De finner nye partnere som virkelig er glade i dem, men disse to er så selvopptatte og de er utro. For et par!

Jeg likte de to sentrale karakterene i den første filmen, men i oppfølgeren er de usympatiske, de er rett og slett noen jævla rasshøl. De får ikke bestemt seg om de skal forsøke igjen, eller om de skal konsentrere seg om deres nye forhold. Dette varer helt frem til rulleteksten dukker opp på skjermen.

Love in a Buff har ikke den samme sjarmen eller varmen som vi fant i den første filmen. Det er ikke en dårlig film, men samtidig hadde jeg mine forventninger når jeg satte meg ned for å se Love in a Buff. De forventningene ble ikke oppfylt.

Det store problemet med Love in a Buff er at de to sentrale karakterene plutselig har blitt noen jævla drittsekker. Plutselig liker man ikke disse to karakterene, så Love in a Buff klarer aldri å engasjere så mye som den første filmen gjorde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.