The Customer Is Always Right (2006)

the customer is always right

En barberer blir presset for penger av en mann som sier han har sett noe som kan ødelegge livet til den hyggelige barbereren. Hva skal en hyggelig mann gjøre nå?

The Customer Is Always Right er en ganske god sørkoreansk film som i starten virker litt lineær og forutsigbar, men dette er en film med flere lag og den har noen overraskelser også.

Det er ikke mange karakterer med i The Customer Is Always Right, noe som var et lurt valg. Det er interessant å se hva enkelte karakterer gjør når de får uventet motgang i livet.

Man føler sympati for den litt uheldige barbereren som har en drittkone som ikke setter pris på ham. Plutselig en dag dukker det opp en mann i salongen hans og sier at han vet hva barbereren har gjort. Og med det så starter utpressingen, og barbereren får etter hvert problemer med å skaffe pengene som utpresseren ønsker.

Det viser seg at utpresseren har en litt trist livshistorie, og han må ta flere tøffe valg. Men man hater denne mannen, han har nektet å gi slipp på sin store drøm, og en slik karakter er noe av det verste jeg vet om når jeg ser filmer. Filmen forsøker mot slutten å få oss til sympatisere med denne karakteren, men han er bare en dårlig og dum person med tanke på hva han utsetter andre for.

The Customer Is Always Right er en liten, men underholdende film med to gode rolletolkninger og en interessant historie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.