Visit my YouTube channel here.

Dr. Wai in the Scriptures with No Words (1996)

Skattejegeren.

Det er en god grunn til at folk ble lei filmer fra Hong Kong, spesielt action og kampsportfilmer som aldri fornyer seg. Jeg har merket det selv de to siste årene, jeg er mettet og lei av middelmådige filmer som ikke bringer noe nytt til bordet, kun det samme hele tiden. Har man ikke sett så mange filmer er det selvsagt lettere å bli begeistret, men ikke for en gammel ringrev som undertegnede, da blir det bare kjedelig og svært uinteressant i lengden, for det er ingenting nytt å hente i Dr. Wai in the Scriptures with No Words.

Jet Li leker Indiana Jones og blander inn litt alvor med skilsmisse i denne lette og svært forglemmelige eventyrfilmen der filmindustrien i Hong Kong viser oss hva som drepte filmindustrien i havnebyen. Dette er en film som ikke har noe nytt å gi, husk at når man lagde filmer i Hong Kong på 80 og 90-tallet, tok det fra noen uker til kanskje to måneder å spille inn en film. Da blir det mange like filmer uten kreativitet og nyskapende ideer.

Dr. Wai in the Scriptures with No Words er rett og slett en slitsom film for en som har sett for mange filmer fra Hong Kong. Samme gamle skitten der alt er middelmådig og kjedelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: