Visit my YouTube channel here.

The Fall: Season 1 (2013)

the fall season 1

Politiet jakter på en seriemorder som dreper mørkhårede kvinner.

Den første sesongen av The Fall er kjempegod. Atmosfæren er mørk, karakterene er veldig interessante og serien er spennende.

Vi blir godt kjent med seriemorderen som er en tilsynelatende vanlig familiemann. Men det er noe helt galt med ham, og om natten lusker han rundt og plukker ut sitt neste offer.

En politietterforsker som er en kvinne, får oppgaven med å forsøke å fakke seriemorderen. Men det er ikke lett når seriemorderen er en smart mann, men hans sug etter å kvele mørkhårede kvinner vil før eller siden gi politiet noen spor å gå etter.

Jeg har ikke sett Fifty Shades of Grey, og jeg kommer aldri til å se den drittfilmen. Men det som er interessant er at Jamie Dornan som spiller seriemorderen i The Fall, spiller også den perverse karakteren i Fifty Shades of Grey. Etter det jeg forstår er han helt elendig i den filmen, men i The Fall er han helt strålende. Han leverer en helt fantastisk rolletolkning det lukter klasse og galskap av.

Er du ute etter en veldig god serie om en seriemorder som er en interessant karakter å følge, er The Fall absolutt en serie verdt å se. Den første sesongen er skikkelig mørk , skikkelig britisk mørk. Det er så herlig å se og kjenne på den mørke og kvalme atmosfæren man finner i The Fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.