Visit my YouTube channel here.

GameCenter CX: Season 7 (2007)

gamecenter cx

Arino vs. Super Gouls’n Ghosts.

Den syvende sesongen av GameCenter CX består av totalt 10 episoder, Arino spiller ni spill.

Den syvende sesongen synes jeg er den beste sesongen til nå. I denne sesongen spiller Arino spill som Mega Man, som de fleste har kjennskap til. Det blir veldig mange plattformspill i denne sesongen. Arino har begynt å bli mye bedre, og en merker at han har begynt å bli varm i spilletrøyen.

Arino spiller også et spill jeg likte når jeg var yngre, og det er spillet Out of This World. Jeg tror jeg ikke klarte å runde det spillet, så det var morsomt å se Arino spille dette spillet. Det ser jo ganske ræva ut nå, men på den tiden skilte spillet seg klart ut i mengden.

Det var også artig å se Arino spille et spill jeg alltid har selv hatt lyst til å spille, Clock Tower til SNES. Det spillet ser artig ut, men nå har jeg sett det meste av hva spillet har å tilby så da kan jeg egentlig bare stryke det spillet fra listen. Saksemannen var uansett tøff!

Høydepunktet i den syvende sesongen er når Arino spiller Super Ghouls’n Ghosts. Han har forsøkt seg på to andre versjoner tidligere, han klarte å runde et av spillene, men han måtte gi opp når han spilte spillet på NES, hvis jeg ikke husker helt feil. Jeg må si at Arino imponerer når han spiller dette spillet, for det er jo ekstremt vanskelig og Arino viser stor japansk kampånd.

Det er to spill som ikke er like morsomme å se Arino spille. Det første spillet er Ultra Seven, han spilte NES-versjonen i den fjerde sesongen og dette spillet ser fremdeles like dårlig ut. Et annet spill som ikke var så morsomt var Wagan Land. Sistnevnte spill har sjarm, men det var ikke et spill jeg følte jeg hadde lyst til å spille selv.

Den syvende sesongen er til nå den beste sesongen med kongen av retrogaming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: