Visit my YouTube channel here.

GameCenter CX: Season 6 (2006)

gamecenter cx

Arino vs. Mighty Bomb Jack.

Den sjette sesongen består av åtte episoder. I denne sesongen får vi se noen virkelig gode episoder, spesielt de første episodene er veldig underholdende.

Arino starter med det klassiske spillet som de fleste har spilt, nemlig Street Fighter II. Han er ikke god i dette spillet, men han finner selvfølgelig en enkel måte ved å komme videre på og det blir faktisk spennende og provoserende. Arino er en billig mann!

Arino spiller også et veldig vanskelig spill, Castlevania 3. Her sliter han virkelig, dette spillet ser utrolig vanskelig ut. Det samme kan sies om S.O.S. Dette spillet er vanskelig og frustrerende, jeg hater denne type spill som er så vanskelige for man kan ikke lagre spillet. Det er urettferdig!

Så kommer høydepunktet i denne sesongen, og etter min mening til nå den beste episoden. Episoden jeg snakker om er når Arino spiller Mighty Bomb Jack. Han har forsøkt i flere dager å runde spillet, nå får han en siste sjanse og det gjør han foran et stort publikum. Dette er utrolig spennende, for man håper at Arino og hans kolleger vil vinne. Mighty Bomb Jack er et ganske intenst spill, så dette her var moro å se på.

Den svakeste episoden er et kjedelig quiz-spill som jeg synes GameCenter CX burde kutte helt ut. Adventure Quiz: Hatenas Quest er ikke noe som hører hjemme i retrogaming som skal underholde seerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: