Visit my YouTube channel here.

GameCenter CX: Season 3 (2005)

gamecenter cx

Arino vs. Super Mario World.

Denne sesongen består av 10 episoder. Høydepunktene i den tredje sesongen av GameCenter CX kommer i den andre episoden når Arino tar opp kampen mot Nintendo-spillet, Attack! Takeshi’s Castle Showdown. Dette er et sportsspill der vi ser Arino må svette for å klare å runde spillet.

Ellers blir det en god del plattformspill i den tredje sesongen,, Arino spiller for eksempel spillet som vi i vesten kaller for Super Mario Bros. 2, men som kjennere vet så er ikke dette et ekte Mario spill. Dette spiller heter Doki Doki Panic.

Arino forsøker også å runde Super Mario World, da er det som vanlig frustrerende å se denne komikeren vise sine store svakheter som spiller, han gjør mange dumme feil hele tiden. Det er så irriterende, men også underholdende.

Så avslutter Arino sesongen med et av tidenes beste spill, nemlig The Legend of Zelda: A Link to the Past. Han bruker lang tid, men han sliter direkte ikke slik som man kan gjøre i andre spill. Han er mer hjemme i denne type spill.

Den tredje sesongen har noen spill som ikke er så artige å se på, men dette er uansett nok en underholdende sesong for oss som vokste opp med disse konsollene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: