Visit my YouTube channel here.

Super Mario Bros. (1985)

Begynnelsen på noe stort.

Super Mario Bros. er vel det viktigste spillet i spillhistorien. Dette er spillet som skapte mange gamere som det kalles på engelsk. Jeg startet med en maskin som ble kalt Intellvision, etter det ble en Atari 7800 og min tredje maskin ble en NES. Da startet moroa, for jeg var ikke fan av Atari 7800, da synes jeg spillene til Intellvision var bedre.

Super Mario Bros. er ikke et langt spill, man må runde spiller to ganger for få den ekte slutten. Det er noen steder med hopp og rytme som kan være litt vanskelig, og man kan si at Super Mario Bros. er et fint spill å begynne med når det gjelder NES-spill, som kan være veldig vanskelige. Med Super Mario Bros. lærer man å kontrollere det meste man trenger for plattformspill. Man sitter igjen med en god følelse når man finner rytmen og hopper rundt som en mester.

Dette er fremdeles et morsomt spill å spille i korte økter. Brettene er ikke lange, og det er i dette spillet jeg oppdaget warp zones. Det var en fantastisk oppdagelse, husk at det ikke var Internett på den tiden som kunne hjelpe en. Warp zones var noe man normalt sett oppdaget på egen hånd, hvis man ikke hadde noen venner som visste om det.

Når man spiller Super Mario Bros, da spiller man etter min mening det viktigste spillet i spillhistorien som satt videospill på kartet for mange millioner barn og voksne. Vi får bare takke Nintendo for denne gaven.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: