Visit my YouTube channel here.

Super Cub (2008)

Matlevering og motorsykler.

Jeg hater filmer som er filmet digitalt, men det er fremtiden for filmer med et lavt budsjett. Det lukter lavbudsjett lang vei av Super Cub. Skuespillerne er helt talentløse. Spesielt skurken som er bleik og en bedriten skuespiller.

Super Cub er på en måte Japans svar på filmatiseringen av Initial D, bare at alle ledd har gikt. Biler er byttet ut med motorsykler og en superrask moped. Matlevering, kjærlighet og en slemming er ingrediensene, og med elendige skuespillere klarer ikke filmen å levere.

Det mest positive er kappkjøringen, men det går ikke særlig fort, det ser man på vegmarkeringene Hadde dette vært i Australia hadde farten vært ekte, se bare på bilkjøringen i Mad Max-filmene. Det du ser, er det du får.

Se heller Initial D, Hong Kong kan dette faget bedre enn japanerne. Selv om det er japanerne som lager manga og animeseriene, er de ikke gode til alt. De sliter voldsomt med å lage underholdende popcornfilmer når temaet er standard actionfilmer med glimt i øyet, og filmer som tar for seg kappkjøring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.