Visit my YouTube channel here.

Super Mario Bros: The Lost Levels (1986)

Den ekte oppfølgeren.

Super Mario Bros: The Lost Levels er den ekte oppfølgeren til Super Mario Bros. I vesten fikk vi aldri den ekte oppfølgeren før Super Mario All-Stars ble lansert. Spillet vi fikk i vesten het i virkeligheten Doki Doki Panic, og det spillet føltes aldri ut som Super Mario Bros.

Grunnen til at Super Marios Bros: The Lost Levels aldri ble lansert i vesten var at man mente at spillet var for likt det første spillet og at spillet var for vanskelig for hvite djevler.

Og vanskelig, det er Super Marios Bros: The Lost Levels. Jeg visste ikke at det var forskjell på Mario og Luigi i Super Marios Bros: The Lost Levels. Så jeg valgte å spille med Luigi. Forskjellen mellom Luigi og Mario er at Luigi kan hoppe høyere, men han sklir lettere. Og det viste seg å bli svært plagsomt i lengden.

Jeg skjønner ikke at Nintendo mente at Super Marios Bros: The Lost Levels var et passende spill for yngre barn. Spillet er vanskelig, noen av brettene med enkelte hopp er nesten umulige, jeg må si at jeg ble svært frustrert til tider.

Etter å ha spilt gjennom de 32 brettene så venter det 16 nye brett som er enda vanskeligere enn de første 32 brettene. Det virker som om skaperne av spillet var ute etter å torturere spillerne, for her pøser de på med fiender, vind og svært vanskelige hopp. Jeg kan bare love deg at du vil bruke mange liv på å fullføre dette spillet.

Med tanke på hvor frustrerende dette spillet er, så er det ikke like morsomt å spille som det første spillet. Det er aldri morsomt å spille et spill som er ute etter å gjøre dagen din vanskeligere på en brutal måte, man føler at dette er et ufint spill.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: