Visit my YouTube channel here.

Enough Said (2013)

enough-said

En kvinne som jobber som massøse treffer en skilt mann hun faller for. De innleder et forhold, men så oppdager hun at en av hennes nye klienter er mannens ekskone, og hun har ikke så mye positivt å si om sin tidligere ektemann. Hva vil dette gjøre med det nye forholdet?

Enough Said er regissert av Nicole Holofcener, en regissør som for det meste har jobbet med TV-serier. I hovedrollene finner vi Julia Louis-Dreyfus og James Gandolfini.

Enough Said er en ganske søt og interessant film som har en historie som klarer å holde interessen oppe til siste sekund. Mye av den æren skal James Gandolfini ha, her spiller han en hyggelig og ensom mann, en skikkelig stor og hjertevarm bamse, kan man kalle ham.

Det som ikke helt stemte etter min mening var Julia Louis-Dreyfus. Det er noe med dette kvinnemennesket som jeg ikke føler klarer å spille en normal og rolig rolle uten å ty til overspilling. Hun bringer med for mye energi. Det er stor klasseforskjell mellom henne og en skuespiller som James Gandolfini. Hun blir rett og slett reddet av at filmen har et interessant manus og en kjempegod James Gandolfini.

Det som er veldig interessant med Enough Said er når massøsen får litt for mye informasjon om hennes nye kjæreste fra ekskona. Det er spesielt en sekvens under en middag som er filmens store høydepunkt. Det virker som om disse to har vært gift i mange år og at kvinnen oppfører seg som en bitter kone som må lufte ut alt som irriterer henne med hennes nye kjæreste. Det er en ganske interessant og ekkel sekvens der man begynner sterkt å mislike massøsen.

Enough Said er en film som har sine problemer med at den blander inn unger som skal forlate redet. Jeg følte ikke at fokuset på ungene som skulle forlate redet gjorde filmen bedre, den burde heller brukt mer tid på den nye romansen mellom to ensomme mennesker. Det er på det punktet Enough Said stråler som film, ikke på ungene og deres problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.