Visit my YouTube channel here.

Grotesque (2009)

grotesque

Jeg gir alle mine kroppsdeler for at min kjære skal overleve.

Grotesque er en japansk film som stjeler fra de fleste filmer som fokuserer på tortur og partering. Det er lett å se at Grotesque er en film som prøver for mye å være nåtidens Guinea Pig: Flowers of Flesh and Blood, men misslykkes helt.

Jeg husker jeg så Guinea Pig: Flowers of Flesh and Blood for mange år siden. Det var virkelig imponerende effekter man fikk se i den filmen. I Grotesque blir vi servert knaing av pupper, fingerpuling, det vil da si at Grotesque på en måte blir en ekte torturpornofilm som denne type filmer kalles om dagen. Etter at skurken er ferdig med å tafse på damen, blir mannens fingre saget av med en motorsag, hans testikler blir naglet fast med lange spikre, penisen blir kuttet av og til slutt blir det ene øyet stukket med en spiss gjenstand. Kvinnen får saget av en arm og noen fingre, og selvsagt må brystvortene av også.

Det er en grunn til at jeg ser denne type filmer. Jeg vil se hvor bra effektene er. Tør regissøren å vise oss nærbilder når skurken torturerer sine ofre? Nei, ikke i denne filmen. Effektene er ikke gode nok til det. Grotesque blir en langtekkelig film, noe den ikke burde være med tanke på at spilletiden er kun på 73 minutter. Det skjer veldig lite, en flåsete kjærlighetshistorie og en kjedelig skurk ødelegger resten av filmen. Da blir man sittende med en dårlig torturfilm, og det eneste Grotesque oppnådde var å torturere undertegnede med kjedsomhet.

Tittelen på filmen lyver. Det eneste Grotesque byr på ved siden av dårlige effekter er elendige skuespillerne som ikke klarer å formidle smerte. Jeg tror nok de har det vondere enn det de klarer å formidle.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.