Visit my YouTube channel here.

Into the Woods (2014)

into-the-woods

Et ektepar som ønsker seg barn må utføre noen oppdrag for en heks som har kastet en forbannelse over dem. Hvis de utfører disse oppdragene, vil heksen oppheve forbannelsen.

Into the Woods er en Walt Disney-musikal som for meg ble bare slitsom i lengden. Jeg har alltid hatt problemer med musikaler, spesielt musikaler med dårlige sanger. Sangnumrene i Into the Woods er mildt sagt elendige og jævla masete. Etter 15 minutter fikk jeg lyst til å slå av hele filmen, heldigvis roer det seg litt ned i enkelte partier før helvete starter igjen. Det er ikke noe sjel i disse sangene, skuespillerne gjør sitt beste, men det er så sjelløst og tomt at det er bare til å hente frem en spypose du kan kaste hardt opp i.

Into the Woods blander sammen Askepott, Jack og bønnestengelen, Tornerose og Rødhette. Det er interessant på papiret, men selve utførelsen er det ikke klasse over. Filmen føles tom ut, den klarer ikke å engasjere og mot slutten blir det repeterende og kjedelig. Jeg synes heller ikke at skuespillerne imponerer, mange av skuespillerne passer ikke inn i rollene de spiller. Into the Woods er bare en tom og sjelløs film som kun blir irriterende i lengden.

Hvorfor kan ikke bare regissør Rob Marshall slutte å lage filmer? Mannen har jo ikke noe talent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.