Visit my YouTube channel here.

Knight and Day (2010)

Som natt og dag.

Tom Cruise prøver å redde sin karriere etter fjollete uttalelser. At han hoppet i sofaen til Oprah Winfrey fant jeg ikke så mye galt i, mannen kunne gjort mye verre ting. At folk ble opphengt i den episoden er latterlig. Men Tom Cruise burde holde kjeften sin når det gjelder andre ting, spesielt når han blander sekten sin inn i aktuelle saker og skal dømme andre mennesker. Det er du for god til Tom Cruise!

Knight and Day er en grei popcornfilm som er best i den første halvdelen når Cameron Diaz ikke blir kvitt Tom Cruise. Mange herlige scener der Tom Cruise er skikkelig innpåsliten. Etter det dabber det hele av, og man finner ut at Cameron Diaz er for gammel og passer ikke inn i denne type roller. Hun har ikke actionfaktoren over seg, hun passer best i komedie og dramafilmer.

En lett popcornfilm med et manus som lekker, men som blir reddet av actionscenene som er ganske gode, spesielt i starten på motorveien. Utover det er det ikke noe som skiller Knight and Day fra andre lette actionfilmer. Dette er en samlebåndproduksjon fra Hollywood, men en skal tenke å at det finnes dårligere filmer enn Knight and Day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.