Visit my YouTube channel here.

Last Ride (2009)

En dårlig far.

Hugo Weaving storspiller i Last Ride. Han er en ekte boms av et menneske og som far. Han er farsfiguren du er glad for at du aldri fikk møte, han ville ødelagt livet ditt, selv om ham visste at det han gjorde var galt. Han er ditt verste mareritt.

Far og sønn drar på en tur er historien i denne dramafilmen fra Australia. Vi ser mye stygg natur fra Australia, men jeg fikk selv lyst til å reise en lang tur vekk fra sivilisasjonen etter å ha sett Last Ride. Det ligger en ekkel nerve her hele tiden når sønnen gjør noe galt og Hugo Weaving skal irettesette ham. Hugo Weaving er faen meg ekkel her, du kan kjenne eimen av stank, så ekkel er han i Last Ride, faen for en boms, faen for en rolletolkning!

The Last Ride blir litt slapp helt mot slutten av filmen. Dette er et karakterstudie av et ødelagt liv som selv hadde en ond far, og som mange andre smitter det over på ham selv som kriminell far. Svømmescenene er brutal som bare faen, stakkars unge!

Last Ride er garantert en film mange ikke vil se da den er svært langsom. Da gjør du en tabbe, for Hugo Weaving i Last Ride må bare oppleves som en ødelagt person som har litt samvittighet, men hans indre demoner ødelegger for det lille gode som fremdeles er i ham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.