Visit my YouTube channel here.

Blue Spring Ride (2014)

blue spring ride

En jente oppdager at en tidligere gutt hun var forelsket i går på samme skole. Men han har forandret seg, og han har også forandret sitt navn. Hva har hendt med ham?

Blue Spring Ride er en helt grei film, men det er ikke den beste filmen jeg sett der handlingen er lagt til en skole. Temaet er kjærlighet, heldigvis er de fleste karakterene modne, de oppfører seg ikke som barn med fjollete oppførsel hvis ikke ting går deres vei. Men det er en karakter som er det sorte fåret i filmen, hun bruker hvert eneste triks i boka for å holde på sin kjæreste. Hun er det man kaller en skikkelig hurpe!

En ting jeg ikke kjøpte var at jenta som er forelsket i gutten ikke er en av de mest populære jentene på skolen. Hun er pen, hun har karisma og det er umulig å kjøpe at hun ikke har en kjæreste og at det er ingen gutter som vil på stevnemøte med henne. Den eneste gutten som viser interesse er en ekkel gutt som ser ut som en voldtektsmann, og han synger i et elendig band.

Mitt problem med Blue Spring Ride er at den mest myntet på jenter. Historien er ganske svak, jeg hatet at jenta ville at gutten skulle få tilbake sitt smil. Det er så fjollete, så du må nok være litt yngre for å ta dette seriøst. Livet er tøft, og jeg hater personer som lar gode ting i livet fly forbi for at det skjedde noe man ikke kunne gjøre noe med. Det er kanskje lett å si, men det er sannheten. Det kunne kanskje ha fungert bedre hvis ikke jenta prøvde for mye og stadig repeterte om igjen og om igjen at alt hun ønsker er å se ham smile igjen. Det er for aggressivt slik at de mest emosjonelle scenene ikke gjorde jobben sin.

Det er ikke noe spesielt med Blue Spring Ride som film. Den er generisk, litt for lang og slutten er veldig forutsigbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.