Visit my YouTube channel here.

Malevolence (2004)

Ondskap.

Malevolence er ikke en god film, men det er noen få lyspunkter å spore i denne filmen som skal være den første av tre filmer i en serie. Filmmusikken og atmosfæren fikk regissør Steven Mena bedre til i sin andre film Bereavement, men da hadde han mye mer penger å rutte med. I Malevolence ser man og hører man at dette er en skikkelig lavbudsjettfilm som ikke kostet mye å lage.

Selve filmens historie er ikke god når vi ser på Bereavement. Alt av klisjer blir brukt, her har man sjansen til å drepe seriemorderen flere ganger med kniv og balltre når han ligger svimeslått på bakken, men damene bare løper sin vei! Idioti, jeg finne meg bare ikke i det lenger, og det ødelegger så mye av filmen.

Malevolence er en treg film med få hendelser. Det er lydeffektene og filmmusikken som redder filmen, og det var interessant å se begynnelsen på denne serien. Men du går ikke glipp av noe hvis du dropper denne og går rett på Bereavement, for seriemorderen blir du ikke kjent med i det hele tatt. Han er kun en ny Michael Myers som har overtatt hjemmet til The Texas Chainsaw Massacre-familien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.