Visit my YouTube channel here.

Marshland (2014)

marshland

To politimenn leter etter to forsvunne jenter. Når de først finner jentene er de for sent ute. Jentene har blitt drept på en brutal måte. Hvem står bak drapene?

Marshland er en meget god spansk film som først og fremst kunne minne meg om tidenes beste seriemorderfilm, nemlig sørkoreanske Memories of Murder. Visuelt sett er disse to filmene er veldig like, men Marshland mangler den mørke humoren som man finner i Memories of Murder.

Nå er ikke undertegnede kjent med Spanias historie. Selvfølgelig har jeg hørt om Franco, utover det stiller jeg med blanke ark. Historie har aldri vært min greie.

Det er interessant å følge de to politimennene i filmen for de er helt forskjellige personer som må jobbe sammen og glemme den vonde fortiden.

Marshland har en veldig god biljakt, og de to ledende skuespillerne som spiller politimennene er kjempegode i sine roller. Som nevnt, disse to karakterene er vidt forskjellige, den ene har en mørk fortid som han ikke kan skjule når han blir frustrert og sint.

Dette er en god thriller, det eneste jeg savnet var at jeg ikke klarte å bry meg om ofrene i filmen. Marshland blir litt for kald, det blir vanskelig å føle sympati for karakterene. Det viktigste er at mysteriet rundt de drepte jentene fungerer perfekt, og at man ønsker å finne ut av hva som skjer i den merkelige byen.

Marshland er en av få filmer jeg føler for å se igjen hvis jeg finner tid til det. Jeg tror at dette er en film jeg vil gi en høyere karakter etter et gjensyn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.