Escobar: Paradise Lost (2014)

escobar paradise lost

Onkel Pablo, for en sjarmør!

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk Dolby Digital 5.1
Undertekst: Norsk

En ung surfer som befinner seg i Colombia, møter en jente han faller for. Det viser seg at denne jenta har en kjent og farlig onkel, hans navn er Pablo Escobar. Den unge mannen som er meget naiv, blir dratt inn i denne verdenen og der er det vanskelig å komme seg levende ut.

Escobar: Paradise Lost er regissert av nykomlingen Andrea Di Stefano, og i hovedrollen finner vi Benicio Del Toro og Josh Hutcherson. Sistnevnte drar du nok kjensel på fra The Hunger Games-filmene.

Escobar: Paradise Lost er en generisk krimfilm som følger alle normer denne type filmer har. Ung mann faller for en jente, hun har en farlig, karismatisk onkel og han blir ufrivillig en del av denne verdenen når han er en liten sladrehank. Han er så naiv, og det må han betale prisen for.

Historien går på skinner, filmen klarer aldri å engasjere når protagonisten i filmen er så naiv og han blir spilt av Josh Hutcherson. Han er en av de dårligste skuespillerne jeg vet om. Jeg skal si at The Hunger Games-filmene har klart å få frem to av de dårligste skuespillerne jeg vet om de siste årene, disse to heter Josh Hutcherson og Liam Hemsworth.

Når det gjelder Josh Hutcherson, så er han ikke kjekk, han ser ut som om han er sønnen til Dolph Lundgren. Han har null karisma, han ser kjedelig ut og han klarer ikke å engasjere meg i det hele tatt. For det andre har han ikke et helteansikt, han har et monotont skurkeansikt, så han vil nok havne i en hel haug med B-filmer der han spiller skurkeroller. Jeg håper han blir fort glemt, for han er bare en grusom skuespiller.

Det er dessverre ikke så mye positivt å hente i denne filmen. Historien har blitt fortalt så mange ganger før, og det er rett og slett merkelig at en skuespiller som Benicio Del Toro medvirker i en film som dette. Han har alltid likt å medvirke i smalere filmer, men manuset her holder ikke mål. Escobar: Paradise Lost er bare en uengasjerende film som det er vanskelig å feste blikket på når den vises på skjermen, den har ikke noe nytt å tilby og Josh Hutcherson var et stort feilvalg.

Bilde: 9/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 3/10

Bildet er klart, sortnivået er veldig bra og fargene er gode og varme. Til å være en DVD-utgivelse er bildekvaliteten svært god.

Dialogen er klar og tydelig. Litt bruk av sidehøyttalerne blir det under skuddvekslinger og fester.

Ekstramateriell:
Catching Pablo (30 minutter)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.