Visit my YouTube channel here.

Mutt Boy (2003)

Cha Cheol-min er ikke som andre gutter. Han er litt treg, og når hans beste venn som er en hund blir spist opp, sverger han hevn. Nå er han voksen, og han har ingen problemer i hverdagen. Men en dag treffer han personen som spiste opp hunden hans, og det blir det bråk av når fyren har blitt gangster. Men nå har Cha Cheol-min også fått venner, de er bare litt trege alle sammen.

Regissør er Kyung-Taek Kwak, og i hovedrollen som den litt tilbakestående mannen finner vi Woo-sung Jung. Woo-sung Jung er en god skuespiller, og han kan anvendes til det meste. Her er han irriterende og dum som den litt tilbakestående mannen Cha Cheol-min, det vil si irriterende på en god måte. For Cha Cheol-min har ikke mange problemene i verden, han er bare litt vanskelig å ha med å gjøre. Faren er en respektert politimann som gjør sitt beste for sønnen, men det er ikke alltid like lett.

Sjanger er komedie, og det er en lett film Kyung-Taek Kwak har laget. Han mikser lett komedie og gangstere, og det fungerer helt ok. Det er ikke mange latterkuler filmen byr på, men den har litt sjarm med rollefigurene som er litt av noen tullinger. Hadde det ikke vært for at jeg har sett så mange sørkoreanske filmer i løpet av de siste årene, hadde jeg likt Mutt Boy bedre enn jeg gjorde. Men for dem som ikke har sett så mange sørkoreanske komediefilmer, da kan Mutt Boy være en fin liten introduksjon.

2 thoughts on “Mutt Boy (2003)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.