Mysterious Skin (2004)

Fuck me! Fuck me up the ass with your hot, teenaged cock!

Jeg skjønner hva folk mente med at Mysterious Skin var en god film, men en film man kun ser en gang i livet. Joseph Gordon-Levitt leverer selvsagt en herlig og overbevisende rolletolkning. Jeg visste for noen år siden at han vill bli en stor skuespiller, jeg fikk selvsagt rett. Jeg elsker måten han spiller på, han er så direkte, rett opp i ansiktet ditt med mye galskap, og du vet aldri helt hvor du har ham.

Mysterious Skin er en virkelighetsnær film om unger som blir missbrukt og som blir ødelagt for kanskje resten av livet. Noen klarer å gå videre i livet, andre klarer det ikke. Vi møter to yngre gutter som har noe til felles, men den ene husker ikke hva som skjedde den kvelden. Mange år etter møtes de igjen, og da er det sannhetens time.

Missbruk av barn, mye homosex, en meget ekkel Billy Drago og jakten på sannheten er ingrediensene i Mysterious Skin. Verden er en bedriten stinkende plass, og det budskapet får Mysterious Skin godt frem med en jævlig atmosfære. Det er ingen lys i tunnelen for rollefigurene, livet er hardt, spesielt for dem som blir ødelagt av voksne i ung alder.

Se Mysterious Skin, men helst bare en gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.