Visit my YouTube channel here.

Shark Skin Man and Peach Hip Girl (1998)

Kom til onkel.

Regissør Katsuhito Ishii har blitt en kultregissør etter The Taste of Tea og den meget sære og absurde Funky Forest: The First Contact. Selv falt jeg ikke for filmene, de ble for lange og jeg klarte aldri helt å komme inn i handlingen. Shark Skin Man and Peach Hip Girl er en mer normal film der vi finner den alltid fantastiske Tadanobu Asano, en av mine favorittskuespillere.

Shark Skin Man and Peach Hip Girl har en kul tittel og kule rollefigurer. Bare så synd at historien er veldig svak. Shark Skin Man and Peach Hip Girl er i grunn en actionfilm med en dose svart humor. Mye action finner du ikke her. Det du finner er fargerike rollefigurer og mye dialog. Men for min egen del ble det for kjedelig. Dette er en type film som aldri klarer å fange meg.

Det lukter lavbudsjettfilm av Shark Skin Man and Peach Hip Girl når man aldri får utnyttet de fargerike rollefigurene på riktig måte. Når jeg da sier riktig måte, mener jeg i actionsammenheng. Jeg tror Katsuhito Ishii aldri vil bli en av mine favorittregissører. Jeg har gitt ham en del sjanser, men filmene gir meg ikke mye. Det er morsomt med regissører som skiller seg ut. Jeg vet at mange setter pris på Katsuhito Ishii, samme som sikkert mange vil hate humoren til Stephen Chow. Alt er en smakssak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.