Visit my YouTube channel here.

Old Dogs (2009)

Whoa. Does this drink come with a diving board? It’s insane!

Old Dogs er en typisk film der to stjerner kun medvirker i filmen for å tjene lettjente penger. Folk mobber hårfrisyren til Nicolas Cage, nå burde man også rette fokus på hårdotten til John Travolta. I Old Dogs har han tidenes verste midtskill. Hårfestet begynner å bli høyt, da kler ikke kraftige John Travolta midtskill. Hans ansikt ser ut som en 6firkant, på toppen av det store hodet ser det ut som om noen fugler har laget et reir.

Jeg takler ikke lenger denne type familiefilmer med sjarmløse unger, hektisk tempo og svært lite innhold. Regissør Walt Becker stod bak den elendige Wild Hogs, han gjør det ikke så mye bedre med denne familiefilmen om to bestevenner som er der for hverandre i tykt og tynt. Walt Becker er det ingen som vil huske som filmskaper, får håpe for hans del at han er et godt menneske.

Tempoet er høyt med slitsom og bedriten filmmusikk. Humoren er av den lettvinte typen, til tider flaut dårlig, men det er noen få scener i filmen som redder den fra i å bli kalt et makkverk. Men det lukter dritt her, det skal sies.

Unger vil sikkert hygge seg med Old Dogs, for oss andre er det ingenting å hente her. Gå videre, her er det ingenting å se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.