Visit my YouTube channel here.

Rurouni Kenshin: New Kyoto Arc (2011)

rurouni kenshin new kyoto arc

Kampen mot Shishio, igjen.

Rurouni Kenshin: New Kyoto Arc består av to episoder som forteller den samme hovedhistorien vi så i animeserien over to episoder. Animasjonen er bedre, og den er litt råere grafisk sett. Kampscenene er veldig korte, her drar man ikke ut kampene i det hele tatt.

Det er også noen scener her som jeg ikke husker fra serien, spesielt en sexscene der den bandasjerte Shishio hygger seg med sin kjæreste. Det store spørsmålet er om han har bandasje på pikken sin, og hva med sikker sex? Vi får i det minste en bekreftelse på at pikken til Shishio er veldig, veldig varm fra kvinnen som liker en veldig varm og bandasjert pikk.

Igjen må jeg si at for de som ikke har sett serien, så er Rurouni Kenshin: New Kyoto Arc bare til å glemme, for du vil ikke skjønne historien og karakterene i det hele tatt. For oss som har sett serien, så er Rurouni Kenshin: New Kyoto Arc helt unødvendig og tullete å bruke tid på. Redigeringen er rotete, og de to episodene gir oss ikke nok nytt som gjør Rurouni Kenshin: New Kyoto Arc severdig. Det er mange karakterer som er borte som vi ble kjent med i animeserien, spesielt mangler det en hel haug med skurker som angriper byen. Det store og avgjørende oppgjøret er også forandret, hele oppgjøret finner sted på skipet, også her er mye forandret når Kenshin Himura faktisk er helt overlegen. Dramatikken uteblir.

Nå har man vannet Rurouni Kenshin for alt det er verdt, vannet har rent over og nå håper jeg ikke at spillefilmen skuffer. Den skal etter det jeg forstår være veldig god, det er den jeg har gledet meg mest til å se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.