Romper Stomper (1992)

romper stomper

Vi følger en ung jente som møter en gjeng med nynazister som havner i trøbbel når de kødder med en stor flokk med vietnamesere som formerer seg som Gremlins under større slagsmål.

Romper Stomper er en australsk film som selvsagt er ganske møkkete og vill der vi følger en gruppe med gærne nynazister som ikke har så mye fornuftig å gjøre enn å banke opp uskyldige vietnamesere. Atmosfæren er skitten, filmen blir aldri kjedelig da den er så vill og atmosfæren gjorde at det føltes ut som om jeg så en grøsserfilm.

Man finner ikke så mye mening i filmen. Det er nettopp det som er så bra med filmen, nynazistene er skitne og livet de lever er ikke et verdig liv. Romper Stomper burde skremme dumme mennesker som tror at dette er et spennende og interessant liv. For det er faktisk mennesker som tror det. Jævla idioter!

Romper Stomper er langt i fra en Hollywood-film. Her velter skitten ut av skjermen, filmen er energisk og rå og man rister bare på hodet av de blåste karakterene som man håper vil dø raskest mulig slik at vi er kvitt litt søppel. Romper Stomper anbefales hvis du liker mye energi og søppelmennesker som bare finner på faenskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.