Visit my YouTube channel here.

The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015)

the-second-best-exotic-marigold-hotel

Sonny Kapoor er ute etter å kjøpe et nytt hotell, men da trenger han å overbevise noen investorer. Da har han heldigvis Muriel Donnelly ved sin side.

Jeg vet ikke helt om vi trengte en oppfølger, men nå er den her. The Second Best Exotic Marigold Hotel byr på mye av det samme man så i den første filmen, men det er best å ha sett den første filmen før man ser The Second Best Exotic Marigold Hotel. For karakterene i The Second Best Exotic Marigold Hotel er allerede etablerte, så hvis du vil lære dem å kjenne må man ha sett den første filmen.

Det mest skuffende for meg er at skuespillerne ikke har noe kjemi. Det er ganske utrolig med tanke på hvor mange gode skuespillere det er med i filmen. Men den eldre garde har ikke kjemien som trengs, det merker man spesielt mellom den alltid sjarmerende Bill Nighy og Judi Dench. Her forsøker filmen å skape litt sårhet og drama når ingen av de to åpner munnen sin og sier hva de føler for hverandre. Men som seer klarte jeg ikke å bry meg når karakterene ikke har fortjent det øyeblikket. Karakterene i The Second Best Exotic Marigold Hotel er veldig svake, nå husker ikke jeg så mye fra den første filmen, men der måtte karakterene introdusere seg selv og by på litt av seg selv. Det skjer ikke i The Second Best Exotic Marigold Hotel, og jeg følte null utvikling også.

The Second Best Exotic Marigold Hotel er en flat oppfølger som i grunn er retningsløs og for depressiv. Det holder ikke med sang og dans når enkelte karakterer bare venter på å dø, og filmen fokuserer litt for mye på det slik at det blir hengende en mørk sky over hotellet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.