Visit my YouTube channel here.

Sex Drive (2008)

sex-drive1

Ease it back, man. That donut ain’t fuckin’ around.

Sex Drive er en pubertal film med med mange nærbilder av baller, peniser og pupper. Det vil si hvis du ser unrated versjonen. Det tar lang tid mellom godbitene, det blir for lite å le av. Handlingen er som alle andre filmer i denne sjangeren om en gjeng som drar på langtur, for han ene har møtt en dame på internett som vil ligge med den unge jomfruen. Alt går ikke som planlagt på turen.

Manuset er ikke å mye å skryte av, men det verste med Sex Drive er de elendige unge skuespillerne som er noe av det dårligste jeg har sett på mange herrens år. Kjedelige blautfisker som ikke har noe foran et kamera å gjøre.

Sex Drive skuffet, jeg forventet mer av filmen. Eneste høydepunktet var faktisk James Marsden. Jeg har aldri klart fyren, han ødela hele Cyclops i X-Men. Selv om han ikke får mye skjermtid i Sex Drive, er han drivkraften og står for morsomhetene i filmen.

Til sist, se unrated versjonen, det er alltid herlig når filmskapere gjør narr av MPAA. Idiotene som styrer aldersgrensene i USA er tragiske skapninger, bare så det er sagt.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.