Visit my YouTube channel here.

Shall We Dance? (1996)

shall we dance

En familiefar begynner å ta dansetimer, og etter en kort stund er han helt hektet. Men kona tror at han er utro, og hun hyrer en privatdetektiv som skal forsøke å finne ut av hva hennes mann holder på med.

Jeg liker ikke dans, men jeg har hørt mye positivt om Shall We Dance. Hvis du liker dans, så tror jeg Shall We Dance er en film som vil tilfredsstille deg. Dette er en god film, det er en varm og hyggelig film med mye sjarm.

Men spilletiden er for lang. Spilletiden er på rundt 136 minutter, det er en halvtime for mye. Tempoet er sakte, og hovedfokuset er på dansetimene. Disse scenene er ganske lange.

Hovedfokuset er i starten på dansingen og protagonisten som lærer å danse. I starten av filmen er han helt ubrukelig, men gradvis blir han bedre og man kan se at han blir mer selvsikker som person.

Mot slutten av filmen så merker man at hovedfokuset ikke er på konkurransen, men på protagonisten og hva dansingen har gjort med ham som person. Man ser at han er mye mer selvsikker og lykkelig som familiemann. Men det er en dum scene med datteren til protagonisten som er helt utrolig å se på. Hva er galt med henne? Hun ser ut som en normal person, men hvorfor er hun så utrolig dum?

Hvis du liker dansing og voksne karakterer som kun er vanlige mennesker, så er Shall We Dance absolutt verdt å få med seg. Spilletiden er for lang, og tempoet er sakte, så filmen er kanskje ikke så engasjerende hvis du ikke liker dansing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.