Visit my YouTube channel here.

The People vs. Larry Flynt (1996)

the people vs larry flynt

Nakenbilder, ytringsfrihet og kjærlighet.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

Dette er historien om Larry Flynt, mannen bak pornomagasinet Hustler. Han er en eksentrisk og vill mann som stadig havner i trøbbel med myndighetene. Han tar opp kampen mot myndighetene når det gjelder ytringsfriheten når han kødder med en pastor, og det fører til noen viktige rettssaker som i senere tid vil få stor betydning for ytringsfriheten i USA.

Nå vet jeg ikke noe som helst om Larry Flynt og hans personlighet. Filmen er basert på sanne hendelser der vi følger Larry Flynt og hans kone som lever livet og provoserer mange i det amerikanske samfunnet. For som vi vet så er det bedre å drepe enn å vise en pupp i USA.

Man holder selvsagt med en person som Larry Flynt, men det er også vanskelig å like ham som person. Som sagt, jeg vet ikke noe som helst om Larry Flynt, men han må ha en eller flere psykiske lidelser. Jeg elsker personer som står opp for seg selv mot overmakten, men han strekker strikken så det sliter flere ganger med sin oppførsel. Men jeg lo godt under den ene rettssaken.

Woody Harrelson som spiller Larry Flynt er fantastisk i denne rollen. Han har personligheten som jeg synes en karakter som dette trenger. Verre er det med den udugelige Courtney Love. For det første må hun være den minst attraktive stripper jeg har sett, og hun ser helt for jævlig ut i The People vs. Larry Flynt. Etter det jeg forstår så skal hun se slik ut også, med tanke på stoffproblemene og at hennes karakter fikk aids. Men uansett så er denne kjerringa motbydelig, jeg klarte nesten ikke å se på henne i det hele tatt. Hennes kroppsspråk og rolletolkning fungerte bare ikke, jeg følte avsky. Mulig at hun da gjorde det hun skulle, jeg vet rett og slett ikke.

The People vs. Larry Flynt er en underholdende film med to kaotiske karakterer som skaper liv og røre. Det handler om ytringsfrihet og kjærlighet, spesielt ble det for mye fokus på kjærlighetsforholdet, jeg ønsket mer å se jobben bak magasinet. For filmen hopper fort fremover i tid, så mye at jeg følte jeg gikk glipp av noe, for plutselig er Larry Flynt en veldig rik mann. Men som sagt, underholdene er det.

Bilde: 8/10 Lyd: 7/10 Ekstramateriell: 5/10

Bildet er klart og mykt. The People vs. Larry Flynt er en typisk overføring som oser nittitallet lang vei.

Dialogen er klar og tydelig. Ellers skjer det ikke så mye her når gjelder lyden.

Ekstramateriell:
Free Speech or Porn? (30 minutter)
Larry Flynt Exposed (30 minutter)
Deleted Scenes (2 minutter)
TV Spots (12 minutter)

2 kommentarer til «The People vs. Larry Flynt (1996)»

  1. Lenge siden sist, men nok om det! Jeg elsker denne filmen. Her er mitt problem: Courtney Love. Jeg har ALDRI likt henne, sånn er det bare! Man on the Moon ble nesten ødelagt av henne. Jeg klarer henne bare ikke.

    Skal sies at Kurt & Courtney (1998) er en av mine fav filmer også da, så jeg er rimelig sikker på at hun er en morder!

    1. Tenkte ikke på at hun var med i Man on the Moon, elsker den filmen, nå kommer jeg sikkert til å få problemer når jeg ser hennes ekle ytre i den filmen også. Æsj! Hun kan minne meg om den ubrukelige Sheri Moon Zombie, men sistnevnte er i det minste en bedre skuespiller. Jeg får brekningsfornemmelser av dem begge, men Courtney Love tar kaka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: