Visit my YouTube channel here.

The Prison (2017)

En tidligere politimann blir overført til et fengsel der en av de innsatte styrer fengselet med jernhånd.

Dette er en helt grei fengselsfilm der vi følger en tidligere politimann som blir overført til et fengsel der en av de innsatte styrer skuta. Han er en farlig og beryktet mann, og den tidligere politimannen kommer tettere innpå denne farlige mannen, og det viser seg at den tidligere politimannen har sin egen agenda.

Jeg kan ikke si at det er så mye spesielt med The Prison som fengselsfilm, men den blir aldri kjedelig. Det skjer noe hele tiden, og hovedskurken er kald og jævlig, akkurat slik som jeg liker det. Man kjenner igjen oppbyggingen av forholdet mellom protagonisten og hovedskurken i filmen, og det som skjer etter at hovedskurken tar protagonisten inn i varmen overrasker aldri. Her går alt på skinner, dette har man sett før.

Det eneste jeg savnet var litt mer dybde når det gjelder karakterene vi følger. De er ganske tomme og hule, det eneste poenget med karakterene er at de spiller en klassisk, endimensjonal rolle der de har hver sin oppgave å utføre uten at man direkte bryr seg om karakterene når filmen ikke gir karakterene noe innhold.

The Prison er en typisk søndagsfilm som aldri overrasker, men filmen blir heldigvis aldri kjedelig. Men slutten stinker jo ganske mye da, mer sier jeg ikke om den saken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: