Visit my YouTube channel here.

A Chinese Ghost Story II (1990)

Vil Ling Choi Sin møte Ching Fung igjen?

A Chinese Ghost Story II starter der den første filmen sluttet. Vi får mye av det samme i denne oppfølgeren, bare at kjærlighetshistorien er i andre rekke og ville actionscener dominerer. Faktisk blir det for mye action, for filmen står aldri stille. Det er noe jeg normalt sett ikke klager over, men jeg ble litt sliten av det ville tempoet. Jeg ville ha mer kjærlighet og følelser mellom elskerne, noe jeg aldri fikk. De ble for distanserte, og den vakre fortellingen fra den første filmen ble aldri fulgt skikkelig opp.

Actionscenene er det klasse over. Monstrene ser man er dukker og de ser billige ut, men faktisk fungerer de bra i denne sammenheng. Skuespillerne leverer solide rolletolkninger, og det er alltid like merkelig at skurken som er en mann har kvinnestemme. Men det blir noe av sjarmen i denne serien.

A Chinese Ghost Story II setter drastisk opp tempoet sammenlignet med den første filmen som bød på mer dialog og følelser. Oppfølgeren er like god som den første filmen, bare på en annen måte som nevnt ovenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.