Visit my YouTube channel here.

A Chorus of Angels (2012)

a chorus of angels

20 år etter at en skolelærer sa opp jobben sin, vender hun tilbake til den lille øya og møter igjen sine seks tidligere elever. Den ene er på rømmen mistenkt for drap, og skolelæreren oppsøker sine tidligere elever for å finne ut om de vet hvor den drapsmistenkte kan oppholde seg. Da vekkes gamle minner igjen, og mange får viktige svar som gjør at de kan gå videre i livet sitt.

A Chorus of Angels er en ganske mørk film, selv om den har en dose med hjertevarme. Den hopper mellom nåtiden og fortid, det meste handler om en dag ved sjøen der elevene hadde en grillfest og noe skjebnesvangert skjer. Den dagen vil forandre livet til de seks og noen voksne personer også.

Historien er veldig bra, det er alltid et godt tegn når man gleder seg til å høre forskjellige versjoner om hva som hendte dagen der livene til alle involverte forandret seg. Selv om det blir litt for mye skriking mot slutten av filmen, klarer faktisk A Chorus of Angels og få frem litt ekte følelser. Den samler alle trådende på en elegant måte slik at man sitter fornøyd igjen uten spørsmål. For selv om historien på papiret virker veldig enkel, så er det veldig mye som skjer her når vi besøker fortiden og den spesielle dagen.

A Chorus of Angels bød på en positiv overraskelse. Den er ganske depressiv, og den har et veldig tydelig budskap om at det man ser med det blotte øye ikke alltid er sannheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: