Visit my YouTube channel here.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

Abraham Lincoln har en mørk hemmelighet.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter ble en stor flopp på kino, noe jeg forstår veldig godt. Timur Bekmambetov lagde to vampyrfilmer tidlig i karrieren som var hans store gjennombrudd, men også de to filmene fant jeg meget oppskrytt. Problemet med Timur Bekmambetov er at han lager filmene for alvorlige, og filmene har for lite glimt i øyet. Abraham Lincoln: Vampire Hunter gir oss de samme feilene igjen, det holder bare ikke lenger, mannen forstår ikke hva slags rollefigurer man trenger i denne type filmer og dramaturgien er til å gråte av. Hva feiler det denne russiske idioten?

Abraham Lincoln: Vampire Hunter har kjedelige rollefigurer uten snev av personlighet. Visuelt er filmen pen å se på, men filmen består selvsagt mest av dataeffekter. Vampyrene ser ut som vampyrene vi har sett de siste 10 årene fra Hollywood. Det er kjedelig å se på, jeg kommer sikkert til å bruke ordet kjedelig ganske ofte her.

Med tanke på tittelen på filmen, så tror jeg de fleste forventet en artig og fargerik vampyrfilm. Men Abraham Lincoln: Vampire Hunter er ingen av delene når man har en regissør som ikke klarer å skape rollefigurer man bryr seg om og som man vil alt vel. De er for enkle i form, og man har sett dem i andre dårlige filmer og TV-serier. Skuespillerne lukter det B-kvalitet over. Det eneste morsomme er mannen som spiller Abraham Lincoln. Han lignet på en ikke så pen kopi av Liam Neeson. Ellers er skuespillerne like døde som vampyrene i filmen.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter har noen fine actionscener, men det er alt. Når du har en emosjonell tilbakestående regissør som ikke klarer å skape rollefigurer man bryr seg om, så blir det ferdige produktet hetende Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Det virker som om Timur Bekmambetov ikke har lært av sine tidligere feil, så jeg må sikkert ha rett når jeg kaller ham for tilbakestående. Det er på tide at han tar turen tilbake til Russland, helst til en arbeidsleier i Sibir, slik at vi slipper å se flere filmer fra denne middelmådigheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: