Visit my YouTube channel here.

Ace Ventura: When Nature Calls (1995)

Take that, you winged spawn of Satan!

Som komiker i filmer er Jim Carrey en vond opplevelse for undertegnede. Hans opptreden passer mer for småbarn og ungdom, enn voksne. Mannen er så jævla barnslig! Han overspiller, han hyler og skriker, hans grimaser er lite morsomme. Alt han har å by på er morsomt i to minutter, så har han gått ut på dato. Han har ingenting nytt å tilby etter de to minuttene med rabiat oppførsel. Det eneste Jim Carrey er god på er når han spiller seriøse roller i dramafilmer. At han i det hele tatt har kommet så langt som komiker, sier mer om humoren til folk flest, det vil si dårlig humor. Hva feiler det folk?

Jeg har alltid likt Ace Ventura: When Nature Calls best i denne serien på to filmer. Jeg forgudet denne filmen for femten år siden, nå er den selvsagt en del svakere med grunnene jeg nevnte over. Jim Carrey er faen så slitsom, slitsom, slitsom. Noen scener er morsomme, jeg digger også måten han går på, men han er på skjermen hele tiden med grimaser og hyling. Nok er nok!

Ace Ventura: When Nature Calls har fremdeles litt gjensynsverdi, jeg har lyst til å se den igjen i nærmeste fremtid, det kan jeg ikke si om mange andre komediefilmer som Jim Carrey har medvirket i. Dette er idiotisk komedie som jeg alltid har vært fan av, men Jim Carrey sliter strikken og ødelegger mange av scenene med for mye støy.

Dette er en lett underholdningsfilm, og smaken til folk flest var ganske ræva på 90-tallet. 80-tallet er kongen fremdeles. Jim Carrey kan takke 90-tallet for dagens suksess, for mannen er helt klart en av de mest populære filmstjernene som ikke holder det komiske nivået folk tror han holder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: