Visit my YouTube channel here.

Action Jackson (1988)

action jackson

En mektig mann er ute etter vår helt, Action Jackson.

Jeg husker jeg så filmtraileren til Action Jackson når jeg var rundt 12-13 år gammel. Jeg ble solgt, men fy pokker jeg husker jeg ble skuffet over filmen. Så nå tenkte jeg å besøke Action Jackson igjen, jeg var litt spent på om filmen var så dårlig som jeg husket.

Og dessverre, Action Jackson var like dårlig. Når en film har tittelen Action Jackson, så forventer man tonnevis av action. Men det er svært lite action i Action Jackson, og det er kun en enkelt scene folk husker fra filmen. Det er når Action Jackson kaster en mann gjennom vinduet så han flyr ut av bygningen og inn gjennom vinduet i bygningen ved siden av. Ellers er Action Jackson en pratsom film med hele to sangnumre som er helt like, lite morsom dialog og en protagonist som faktisk ikke får så mye skjermtid man forventer.

Jeg vet ikke hvor mange ganger karakterene sier navnet Action Jackson, men action får man som sagt se svært lite av og karakterene er bare slitsomme i lengden. Er du ute etter action, styr unna Action Jackson! Jævla luremus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.