Visit my YouTube channel here.

Afro Tanaka (2012)

afro tanaka

Afro Tanaka har et stort problem, en av hans venner skal gifte seg og Afro Tanaka husker plutselig at de gjorde en avtale at hvis en av dem giftet seg så måtte de andre ta med seg sin kjæreste til bryllupet. Kjæreste har ikke Afro Tanaka, han er fremdeles jomfru i en alder av 24 år. Men kanskje lykken er på hans side, for han får en ny nabo som er en søt kvinne som virker interessert i ham.

Afro Tanaka er basert på en mangaserie. Dette er selvfølgelig en fjollete, japansk film. Afro Tanaka har sjarmen, men dette er ikke en film som forsøker seerne til å le hele tiden. Vi får se noen morsomme scener, og jeg likte karakterene, spesielt vennene til protagonisten, for en gjeng med tapere og for noen lite pene kjærester de har!

Jeg elsket slutten, det var forfriskende å få se en slutt man ikke forventet, men det er sikkert mange som vil hate denne slutten. For meg er slutten perfekt, for alle mennene i filmen er en gjeng med tapere, men sjarmerende tapere.

Det er vanskelig å anbefale Afro Tanaka videre til personer som ikke har sett så mange japanske filmer. Dette er ikke en film du starter med hvis du ikke har sett mange filmer fra dette landet. Afro Tanaka er en fjollete film som du normalt sett kun ser en gang, og etter en kort stund har du glemt hele filmen. Jeg elsket ikke filmen, men jeg fant den sjarmerende og den er verdt en titt hvis du er ute etter å se en fjollete film med fjollete karakterer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: