Visit my YouTube channel here.

Fuku-chan of FukuFuku Flats (2014)

fuku-chan-of-fukufuku-flats

Hjertevarme i en kald verden.

Noen venner av en singel mann forsøker å finne en kjæreste til ham, men han er veldig sjenert og han har to nye venner som bor i samme leilighetskompleks. En kvinne som akkurat har vunnet en fotokonkurranse ønsker å bli profesjonell fotograf, men hennes mentor er også en merkelig mann og dette samarbeidet fungerer ikke. Men så en dag treffer hun den single og sjenerte mannen, og sammen ser de lyset i den mørke tunnelen.

Fuku-chan of FukuFuku Flats er en japansk lavbudsjettfilm som ikke helt klarte å imponere meg. Dette er en film som brenner sakte, filmen har noen morsomme scener, men jeg likte ikke karakterene. Spesielt de to merkelige naboene til protagonisten gjorde meg flau, jeg har sett så mange av disse karakterene i andre japanske filmer og normalt sett er de jævla irriterende.

Fuku-chan of FukuFuku Flats er bare en fjollete japansk film som har et varmt hjerte, men historien og karakterene klarte ikke å engasjere meg. Jeg fant historien tynn, jeg fikk veldig lite ut av filmen.

Fuku-chan of FukuFuku Flats har ikke noe spesielt ved seg som gjør at den skiller seg ut i mengden av fjollete japanske filmer. Det er en film om vennskap og merkelige karakterer som finner hverandre i en kald verden. Ikke at det er noe nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: