Visit my YouTube channel here.

And I Hate You So (2000)

and I hate you so

En radiovert og en skribent for en avis som har sin egen spalte, misliker hverandre så sterkt at de hele tiden slenger dritt til hverandre over radioen og i avisen. Men som alle vet så vil selvsagt den umulige kjærligheten blomstre.

And I Hate You So er en lett og lystig film med glad musikk og enkle karakterer som i grunnen er veldig irriterende der de har svært lite menneskelig trekk. De prater hele tiden og er svært høye på seg selv. Dette er ikke karakterer man direkte blir glad i. Musikken er kvalmende lystig, og lydeffektene som dukker opp ganske så ofte er til å kaste opp av!

Skuespillerne har null kjemi, karakterene er overfladiske og når det gjenstår en halvtime igjen av filmen fikk jeg bare lyst til å hoppe ut av vinduet for å ikke oppholde meg i samme rom lenger. Da er det ille, for det er fem meter ned til bakken for faen!

At jeg aldri lærer når det gjelder romantiske komediefilmer fra Hong Kong og Kina. And I Hate You So er et klassisk eksempel på når alt går galt og kineserne lever på en annen planet enn oss andre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: