Visit my YouTube channel here.

Initial D: Fifth Stage (2012)

initial d fifth stage

Nye utfordringer venter.

Den femte sesongen av Initial D satser ikke like mye på forsiktig oppbygging av de nye karakterene som blir introdusert. Men personligheten og dybden kommer underveis når de kjører fort og hardt, da skjønner man deres psyke. Men jeg savnet litt mer interaksjon mellom karakterene og oppbygging før løpene. For her er det nesten kun billøp vi får se. Det blir rett og slett for mange i løpet av 14 episoder, og det siste og kanskje mest interessante billøpet får vi heller ikke se!

Jeg elsker fremdeles Initial D, det er noe helt spesielt med denne serien som har mørke undertoner når sjåførene setter seg bak rattet. Når mannen med ljåen dukker opp i en Nissan Skyline, da skjønner man at man ser en mer voksen serie som dessverre bruker noen unødvendige minutter på tullete kjærlighet og forguding av kvinnekroppen. Da ble jeg flau på seriens vegne.

Den femte sesongen er ikke den beste sesongen, derfor kan en karakter på 8 virke litt høy. Men nå er det så mange år siden jeg sist så den siste episoden i forrige sesong, og jeg ble hektet igjen under billøpene. Jeg kan ikke se for meg en bedre serie enn dette når det gjelder billøp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.