Visit my YouTube channel here.

Initial D: Extra Stage (2001)

initial-d-extra-stage.jpg

Mako sliter følelsesmessig da hun tror at hun ble dumpet av Iketani.

Initial D: Extra Stage var ikke akkurat noe høydepunkt. Vi følger venninnene Mako og Sayuki, og det starter med at Mako blir utfordret til et billøp på hjemmebane. Mako og Sayuki er lei av å bli sett ned på pga. at de er kvinner, og det er forståelig. Det som ikke er forståelig er at de såkalte sterke kvinnene ikke kan kjøre alene. Mako er sjåføren og hun er på hjemmebane. Hva pokker er det Sayuki gjør i bilen? Er ikke Mako en sterk kvinne som hun sier selv? Dette ødelegger Mako som rollefigur.

Det var ikke noe poeng med disse to episodene som varer i rundt 50 minutter. Det er fjollete når man fokuserer på brystene til kvinnene, og man ser brystene til Mako mye her. Hva pokker er poenget med dette i en bilfilm? Det ble pinlig, og det virket som om kåte fjortiser stod bak disse to episodene.

Den andre episoden var betraktelig bedre enn den første episoden, men for å være ærlig så bryr jeg meg lite om Mako og Sayuki. Denne serien handler om Takumi, og ikke om damer som tror de har stor selvtillit, men som nesten holder hverandre i hendene når de kjører for å sette det på spissen. Må også nevne at animasjonen her er fryktelig til tider. Billøpene er som vanlig bra laget, men det samme kan ikke sies om rollefigurene som ser ut som om de har eldes 30 år.

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.