Visit my YouTube channel here.

Skinwalkers (2006)

skinwalkers.jpg

I am NOT human. And I will not risk spending the rest of my days as one. Deseased and flawed… we’re better than that.

Her er igjen et eksempel på hva som skjer når filmstudioet bestemmer seg for å få aldersgrensen PG-13. Pengegriske idioter som finner ut at det er større sjanse for inntjening hvis man får aldersgrensen PG-13. Og hva skjer da? Jo, en varulvfilm med noen bittesmå bloddråper. For å dempe voldsbruken kjører man typisk amerikansk stil med varulver som skyter seg gjennom filmen i menneskeform selvfølgelig. Det er så patetisk at jeg nesten ikke har ord. Lager man en varulvfilm, så vil jeg se varulver som lemlester hverandre og bøttevis med blod og gørr. Gud, jeg savner 80-tallet!

Skinwalkers begynner med en lengre skuddveksling i en liten fredelig landsby. Allerede da så jeg at dette ikke ville ende bra. Når man klarer å få en lengre skuddveksling til å bli kjedelig, hva da med resten av filmen og hva med varulv mot varulv scener? Og ja, varulv mot varulv ble enda kjedeligere og dårligere enn skuddvekslingene. I mellomtiden blir det mye prat, og handlingen foregår etter hvert inne i en liten lastebil der de snille varulvene rømmer fra de slemme varulvene.

Scene etter scene er uinteressante og langtekkelige. Og når da actionscenene er like dårlige, da har vi en liten stinkbombe av en film.

3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.