Visit my YouTube channel here.

Underworld: Evolution (2005)

underworld evolution

My God. Brother, what have you done?

Kate Beckinsale er tilbake som Selene i Underworld: Evolution. Det samme er regissør Len Wiseman. Kampen mellom vampyrene og varulvene fortsetter. Selene og Michael er på rømmen fra vampyrene. Vampyrene tror det er Selene som står bak Victor sin død. Victor sin etterfølger, Marcus, våkner opp. Han er den siste eldste vampyrlederen igjen. Han har ett mål, og det er å befri sin varulv bror William fra sitt fengsel. Det er et lite problem, Det er kun Selene som vet hvor dette fengselet befinner seg hen.

Underworld var en film jeg virkelig likte, så jeg hadde store forhåpninger til Underworld: Evolution. Jeg ble skuffet, enkelt og greit. Jeg følte at Evolution gikk tilbake noen steg. Handlingen var syltynn og stedene de besøkte var kjedelige. Jeg savnet det mer urbane Underworld med masse folk og liv. Det største problemet var erkefienden til Selene, Marcus. Han var rett og slett for kjedelig sammenlignet med Viktor. Jeg trodde Marcus var en slags mellom boss, til han klarte å befri William. Men William var enda svakere enn Marcus, så det stemte jo ikke.

Filmen holder samme stil når det gjelder farger som den første filmen. Grått og trist som det skal være. Varulv effektene var ikke så bra som jeg hadde håpet på. Har sett mye verre for all del. Actionscenene er greie, men igjen ikke like bra gjennomført som den første filmen. Lyden er i toppklasse. Her er det bare til å skru opp volumet.

5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.