Visit my YouTube channel here.

Teen Wolf (1985)

Listen dad, I’m howling at the Moon, I’m dodging silver bullets. I have a $5 haircut, I’m struggling at school. I have problems already dad. I don’t need this one.

Teen Wolf med Michael J. Fox var en gjenganger i min barndom. Filmen er fjollete, men fremdeles liker jeg filmen for det den er. Den har nok av sjarm, og Michael J. Fox er som alltid strålende som den forvirrede tenåringen som blir til en varulv. Teen Wolf er ikke en morsom film, men det er interessant å se utviklingen til Scott Howard der han går fra en taper til en vinner. Men det har sin pris.

Teen Wolf er nok en film en vil hate hvis man ser den som eldre og har aldri sett den før. Men for min del var det en film jeg vokste opp med, og som fremdeles i mine øyne leverer varene. Typisk en film om ungdom og deres drømmer i livet. Viktigste i den alderen er berømmelse og få den mest populære jenta på skolen. Tenk hvis din drøm ble oppfylt, men at du måtte betale for berømmelsen med at du ble forvandlet til en varulv. Skikkelig nedtur.

Vær forberedt på noen fæle scener når Scott Howard blir akseptert for det han er. Varulv med pannebånd slår det meste jeg har sett. Lenge leve 80-tallet!

4 thoughts on “Teen Wolf (1985)”

 1. Først en ting om karakterene dine. Når du setter karakter på filmene, er det en rangering av alle filmene dine, eller om de oppfyller visse krav?

  Så om Teen Wolf. Det er også en film jeg har vokst opp med. Faren min hadde den på VHS, og siden jeg ble interessert i andre filmer enn tegnefilmer har jeg sett Teen Wolf, mange ganger i livet mitt. Den er god og fin, og når man har vokst opp med filmen så blir jeg nostalgisk av å se filmen.
  Jeg liker den rett og slett:)

  1. Det siste, oppfylle visse krav. Jeg har mine favorittfilmer i forskjellige sjangere, så karakteren lyser opp foran meg når jeg er ferdig med filmen. Raskt og greit. Men bruker også karakterskalen når jeg vurderer å kjøpe filmene på nytt igjen, da på Blu-ray-formatet. Men det går på hva slags filmer jeg setter høyest, om filmen gir meg noe nytt, om jeg føler filmen på kroppen osv.

   Er lenge siden jeg så oppfølgeren til Teen Wolf. Sett den? Skal visstnok være ræva.

 2. Okei, så lenge du har kontroll over kravene dine så er det en bra måte å gjøre det på. Fint:)

  Huff, ja. Jeg hadde helt glemt at det var en oppfølger, har prøvd å blokkere den helt ut. Men fy faen, det var bare gørt å se. Som regel skal oppfølgere ha noen av de samme trekkene som originalen, men det skal jo også være noe nytt. Teen Wolf 2 (eller hva den het) er bare det samme som originalen pluss dårlig skuespill, dårlig varulvdrakt, og egentlig bare kjedelig å se en boksekamp på denne måten. Strengt talt så kan man ikke se store utviklingen fra normal tenåring som bokser og en “super”varulv som bokser. Forskjellen i originalen da Fox spilte basketball var jo drastisk, og det underholdende å se på. Boxing er bra nok å se på det, men er ikke mye imponerende en varulv kan komme med der for å si det sånn.
  Grunnen til at hovedrollen i oppfølgeren kom inn på det colleget var fordi han var søskenbarnet til Fox i originalen, og det virker som en helt idiotisk måte å faktisk få noen inn på et college for. “KANSKJE han også kan bli en varulv å gjøre en stor atletisk bragd” var det de tenkte. Nei, den filmen liker jeg ikke.

  1. Høres ikke bra ut. Må sjekke den om noen år antar jeg. 2.7 på IMDb, nydelig! Jason Bateman i hovedrollen ser jeg. Pokker og, må jo bare se denne drittfilmen. Se den og Troll 1 og 2 på samme dag. Kommer til å bli en fin filmkveld, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.