Visit my YouTube channel here.

That Awkward Moment (2014)

that-awkaward-moment

Vi følger tre unge menn som er ute etter litt romanse. Alle tre klarer seg godt, de lever livet, men samtidig har de et tomrom å fylle.

That Awkward Moment er regissert av Tom Gormican, og i hovedrollene finner vi Zac Efron, Michael B. Jordan, Miles Teller, Imogen Poots og Mackenzie Davis. Det er en fin rollebesetning man finner her, en ny og spennende generasjon med skuespillere som kan leke seg litt under temaet romanse.

That Awkward Moment er en lett og lystig kjærlighetsfilm med unge mennesker i fyr og flamme. De har ikke mange problemene i verden, og det er her That Awkward Moment er på sitt svakeste. For karakterene har det for godt, det er litt vanskelig å finne ut av hva filmen egentlig vil med karakterenes reise.

Ser man på sjangeren er det ikke noe særlig spesielt med That Awkward Moment. Den er mest ute etter å sjarmere og roe seerne ned i en hektisk hverdag. Det vil jeg si at den klarer helt greit.

Et annet problem er at det blir for mange karakterer i filmen. Her finner man flere gode skuespillere som får for lite skjermtid totalt sett. Da oppdager man også den svake karakterdybden, og at That Awkward Moment ikke har så mye å formidle som film.

Det mest interessante er forholdet mellom Zac Efron og Imogen Poots, det er de to som stjeler showet. Begge to er veldig sjarmerende i sine roller, og kjemien stemmer. Man føler virkelig at de er nyforelsket.

Mot slutten åpner karakterene seg opp, da vet man hva som foregår og da hater man også den svært umodne karakteren som Zac Efron spiller. Manuset føltes på det punktet veldig svakt ut, snakk om en umoden mann!

That Awkward Moment har et rotete og ufokusert manus. Det er mye bra her, men manuset skulle vært skrevet om på flere punkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.