Visit my YouTube channel here.

Balls of Fury (2007)

balls of fury

She is cruel, laughs at you when you are naked, but you keep coming back for more, and more! Why? Because she is the only prostitute I can afford.

Balls of Fury handler om bordtennis, og jeg kan ikke helt ennå skjønne hvorfor disse skuespillerne er med i denne filmen. Christopher Walken, Maggie Q, Robert Patrick, Jason Scott Lee og Cary-Hiroyuki Tagawa. Alle utenom Maggie Q har bevist at de er gode skuespillere, og det er trist å se Jason Scott Lee gjøre narr av sin Bruce Lee-tolkning fra Dragon: The Bruce Lee Story.

Balls of Fury har kjedelige bordtenniskamper, og humoren stinker. Tar du humoren fra I Now Pronounce You Chuck and Larry, Wild Hogs og Scary Movie-filmene, så har du humoren i Balls of Fury. Og da er det vel ganske klart at her er det ikke mye å le av.

Filmen prøver å parodiere Enter the Dragon, Mortal Kombat, Dragon: The Bruce Lee Story, The Karate Kid og sikkert noen flere filmer. Det jeg la merke til var at de mer kjente skuespillerne i filmen parodierer rollefigurer de selv spilte i deres mest kjente filmer. Det gjorde meg bare trist.

Jeg vokste opp med Def Leppard, og her spilles det to av mine favorittlåter, Pour Some Sugar On Me og Rock Of Ages, som fremdeles er to knallåter. At Def Leppard sa ja til at tre låter ble spilt i denne filmen er for meg uforståelig. Man kødder for faen ikke med Rock Of Ages i en slik drittfilm! Def Leppard-låtene fortjener kvalitetsfilmer.

Balls of Fury er en lite morsom film, men den er i hvert fall bedre enn Scary Movie, Wild Hogs og I Now Pronounce You Chuck And Larry. Men det skal ikke så mye til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: