Visit my YouTube channel here.

Battlestar Galactica: The Miniseries (2003)

Krig.

Battlestar Galactica regnes som en av de beste Tv-seriene som er laget. Jeg har ikke noe kjennskap til den originale serien. Det frister heller ikke så mye å se eldre science fiction-serier, det tar meg tilbake til forferdelige Star Trek-serien, som jeg ikke er noen tilhenger av, så er det sagt.

Dette er en miniserie som åpent ballet, og det gjør den bra, men ikke helt overbevisende. Det er endel skuespillere her som jeg frykter vil irritere meg underveis da de har begrenset funksjon som skuespillere. Noen skiller seg positivt ut og gjør noe ekstra for sin rollefigur. Katee Sackhoff er en herlig berte som har en utrolig utstråling. Edward James Olmos er heller ikke en dårlig skuespiller, jeg husker ham godt fra Miami Vice.

Jeg liker atmosfæren her. Dommedag for menneskerasen er noe jeg selvsagt setter pris på. Først i det siste minuttet av serien får vi en herlig avslutning som gjør at man bare må se videre, for dette kan bli interessant. Kampscenene er helt ok, tar meg tilbake til grafikken vi fant i Playstation 2 (cutscenes). Ikke fryktelig imponerende, men det har sin sjarm og det er noen lekre detaljer her.

Synd at det er så få skuespillere som bemerker seg positivt i denne miniserien. Alt ligger rette for en strålende serie, og jeg gleder meg nå til den første sesongen. Det er da det virkelig begynner, og vi får satse på at menneskerasen tar kvelden. Tviler på at det skjer, men vi kan jo alltids håpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.