Visit my YouTube channel here.

Beyond Our Ken (2004)

En kvinne er ute etter hevn, så hun oppsøker den nåværende kjæresten til hennes ekskjæreste. Hun forteller den nåværende kjæresten at hennes kjæreste la ut bilder av henne på Internett, og nå forsøker hun å overbevise den nåværende kjæresten at han må straffes. Vil disse to samarbeide for å straffe den slemme brannmannen, eller leker de med ild?

Beyond Our Ken er regissert av Ho-Cheung Pang, og i hovedrollene finner vi Gillian Chung, Höng Tao og Daniel Wu.

Dette er en ganske god film som er interessant på flere plan. De to kvinnene vi følger i filmen får god kontakt, og filmen har også noen overraskelser når det gjelder disse to. Det de har til felles er at mannen i deres liv er en drittsekk.

Man kan vel kalle Beyond Our Ken for en mer voksen film, men det er en veldig sjarmerende og ufarlig film, selv om den blir litt mørkere mot slutten og filmen har absolutt en overraskelse på lager.

Det som er ironisk er at noen år etterpå så fikk Gillian Chung som har en ledende rolle i denne filmen, ødelagt sin filmkarriere når noen la ut nakenbilder av henne. Det må være ganske forstyrrende for henne når hun ser tilbake på Beyond Our Ken og historien i denne filmen.

Beyond Our Ken har det meste man kan ønske seg når det gjelder filmmusikk, vakre bilder og en interessant historie. Slutten er ikke slik man forventer den skal være, det man forventer normalt sett av en film som dette, blir snudd opp ned på hodet, for her er det mer som ligger bak.

Er man glad i film, så må man på en måte se Beyond Our Ken, for regissør Ho-Cheung Pang er helt klart en mann som elsker film og det merker man på måten han har laget denne filmen på. Man blir bare litt glad av å se vakre bilder av Hong Kong og passende filmmusikk. Deilige saker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.