Visit my YouTube channel here.

Black Coal, Thin Ice (2014)

black coal thin ice

Vi følger en tidligere politimann som forsøker å løse en drapsgåte som aldri ble løst når han var politimann. Nå har det gått noen år siden man oppdaget flere kroppsdeler som var spredt rundt omkring i forskjellige kullgruver, men plutselig en dag så skjer det samme igjen. Har dette noe til felles med den gamle saken?

Black Coal, Thin Ice er en veldig mørk og jordnær krimthriller som rett og slett blir livløs. Filmen er velspilt, men den mangler energi og sympatiske karakterer. Alt er skittent, stedene vi besøker og ser er til å kaste opp av. Filmen blir aldri særlig spennende, den gir deg ikke en grunn til å bry deg om det som skjer.

Når karakterene er så usympatiske som de er, så er det vanskelig å bli skikkelig engasjert i handlingen. Når drapsgåten ble løst, satt jeg skuffet igjen, det her har vi sett så mange ganger før, så slutten var skuffende.

Jeg vil ikke kalle Black Coal, Thin Ice for en publikumsvinner. Den blir for langsom, og energien finner man ikke i denne filmen som man normalt sett er ute etter når man ser krimthriller.

4 thoughts on “Black Coal, Thin Ice (2014)”

  1. Jeg så at den her skulle gå på Film Fra Sør som er rett hjørnet. Har sett at en del har ganske høye forventniger til den. Jeg får desverre bare mulighet til å dra to dager på Film Fra Sør i år. Er sånn det er når man er pappa. 🙂 Men tenkte jwg skulle se den nyeste til SABU og den nyeste til Kitano. Skal du se noe der eller?

    1. Nei, jeg holder på å flytte, veldig sliten for å si det mildt, så jeg kommer sikkert til å ligge i senga og se en hel haug med filmer når tiden er inne. Jeg trenger en timeout, kjenner nesten ikke han fyren i speilet igjen! 😉 Du får kose deg med den siste filmen til SABU og Kitano!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.