Visit my YouTube channel here.

Braindead (1992)

braindead

En mammagutt får problemer med sin mor når hun blir forvandlet til en voldelig zombie. Men hun er ikke den eneste han får problemer med.

Du skal ha bodd på en annen planet hvis du ikke har hørt om eller sett Braindead. Dette er en ekte kultklassiker, dette er kongen på haugen i denne sjangeren.

Braindead har jeg sett så mange ganger nå at jeg kan egentlig hele handlingen utenat. Det har gått noen år siden jeg sist så den, men jeg husker alle de beste scenene og dermed så ble det nok den siste gangen jeg så Braindead. Jeg føler at den ikke har mer å gi meg som film, jeg har begynt å bli litt lei av den.

Det jeg forbinder med Braindead er noen kvalme scener, spesielt middagscenen er skikkelig kvalm og ekkel. Jeg kommer også å huske filmen for mange kreative scener, spesielt den lange sekvensen som tar helt av i huset mot slutten av filmen, der finner man mye kreativitet fra Peter Jackson sin side. Han var en gang en meget kreativ mann, helt til han ble en del av Hollywood-systemet der kreativitet ikke blir verdsatt.

Braindead er en energisk film med ekle scener og kvalme nærbilder av lite attraktive personer. De praktiske effektene er veldig gode når helvete bryter løs. Det er ikke en film man spiser en god middag til, og man får heller ikke særlig lyst på pudding etter å ha sett Braindead.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: