Chicken Run (2000)

Freeeeeeeeeeeedom.

Chicken Run er en animasjonsfilm jeg aldri helt har likt. Det er en film som mangler fargerike rollefigurer. Det er vanskelig å skille hønene fra hverandre, det er kun tre som har litt personlighet, men det er ikke mye. Rollefigurene er rett og slett kjedelige. Animasjonen falt jeg ikke for, den blir like livløs som rollefigurene. Ikke en gang lo jeg høyt, noe humring ble det.

Det hjelper lite å ha Mel Gibson på rollelisten, når rollefigurene er så kjedelige som de er. De er dumme, man bryr seg ikke om dem, og det er jo nettopp det som er viktig i en slik film som Chicken Run. Hadde jeg vært barn igjen, hadde jeg garantert ikke likt Chicken Run. Jeg er helt sikker på at jeg hadde sittet igjen med samme følelse som jeg gjorde nå.

Chicken Run er en blek animasjonsfilm uten egen identitet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.